Menubalk - In- uitloggen

Registreren

INSCHRIJVING
Inschrijving voor het congres vindt uitsluitend elektronisch plaats, via onderstaande link 'Online registreren'. Deelname aan het congres is pas definitief na registratie en ontvangst van het verschuldigde inschrijfgeld. On line inschrijving is mogelijk tot uiterlijk maandag 16 april 2018. Een bevestiging  wordt u na ontvangst van betaling toegezonden. Vanaf maandag 16 april 2018 kunt u zich uitsluitend aan de registratiebalie inschrijven, hiervoor wordt een extra opslag van € 25,00 gehanteerd.

Online registreren is niet meer mogelijk! Alleen nog on-site registratie!

KOSTEN

(Prijzen congresdagen incl. koffie, thee, lunches, borrel, programmaboekje en digitaal abstractboek, excl. diner/feest, hotel en treinkaartje.)

OPSLAG ON-SITE REGISTRATIE
Vanaf 2017 wordt een opslag voor on-site registratie gehanteerd. Vanaf maandag 16 april 2018 komt voor een ieder die zich inschrijft € 25,00 boven op het tarief, ongeacht wel/niet lid, ongeacht het aantal congresdagen. Om wachten bij de balie te voorkomen adviseren wij u om tijdig via de website in te schrijven.

BETALING
Betaling vindt plaats via iDEAL.

ANNULERING
Uitsluitend schriftelijk. Bij annulering vóór 17 maart 2018 wordt het overgemaakte bedrag onder aftrek van € 35,00 aan administratiekosten gerestitueerd. Na 17 maart 2018 is de inschrijving echter bindend en de kosten van de aangegeven opties zijn dan volledig verschuldigd.

DINER EN FEESTAVOND 2018
Voor het diner en feest op donderdagavond kunt u zich aanmelden via het registratieformulier. De kosten bedragen € 55,00. Bent u vergeten dit aan te kruisen in het inschrijfformulier of wilt u bij nader inzien alsnog aan het diner deelnemen, dan kunt u een e-mail sturen aan het congresbureau: info@congresscompany.com. [indien nog beschikbaar]