Menubalk - In- uitloggen

Registreren

INSCHRIJVING
Inschrijving voor het congres vindt uitsluitend elektronisch plaats. Deelname aan het congres is pas definitief na registratie en ontvangst van het verschuldigde inschrijfgeld. On line inschrijving is mogelijk tot uiterlijk 17 april 2017. Een bevestiging  wordt u na ontvangst van betaling toegezonden. Vanaf maandag 17 april 2017 kunt u zich uitsluitend aan de registratiebalie inschrijven, hiervoor wordt een extra opslag van € 25,00 gehanteerd.

Online registreren

KOSTEN

(incl. koffie, thee, lunches, borrel, programma en abstractboek, excl. diner en feest)

OPSLAG ON-SITE REGISTRATIE
Vanaf 2017 wordt een opslag voor on-site registratie gehanteerd. Vanaf maandag 17 april 2017 komt voor een ieder die zich inschrijft € 25,00 boven op het tarief, ongeacht wel/niet lid, ongeacht het aantal congresdagen. Om wachten bij de balie te voorkomen adviseren wij u om tijdig via de website in te schrijven.

BETALING
Betaling vindt plaats via iDEAL.

ANNULERING
Uitsluitend schriftelijk. Bij annulering vóór 16 maart 2017 wordt het overgemaakte bedrag onder aftrek van € 35,00 aan administratiekosten gerestitueerd. Na 15 maart 2017 is de inschrijving echter bindend en de kosten van de aangegeven opties zijn dan volledig verschuldigd.

DINER EN FEESTAVOND 2017
Voor het diner en feest op donderdagavond kunt u zich aanmelden via het registratieformulier. De kosten bedragen € 55,00. Bent u vergeten dit aan te kruisen in het inschrijfformulier of wilt u bij nader inzien alsnog aan het diner deelnemen, dan kunt u een e-mail sturen aan het congresbureau: info@congresscompany.com. [indien nog beschikbaar]