Menubalk - In- uitloggen

Registreren

2019: woensdag 24 t/m vrijdag 26 april

INSCHRIJVING
Inschrijving voor het congres vindt uitsluitend elektronisch plaats, via onderstaande link 'Online registreren'. Deelname aan het congres is pas definitief na registratie en ontvangst van het verschuldigde inschrijfgeld. On line inschrijving is mogelijk TOT uiterlijk maandag 22 april 2019. Een bevestiging  wordt u na ontvangst van betaling toegezonden. VANAF maandag 22 april 2019 kunt u zich uitsluitend aan de registratiebalie inschrijven, hiervoor wordt een extra opslag van € 25,00 gehanteerd.

Inschrijven congres 2019

KOSTEN 2019

(Prijzen congresdagen incl. koffie, thee, lunches, borrel, programmaboekje en digitaal abstractboek, excl. diner/feest, hotel en treinkaartje.)

OPSLAG ON-SITE REGISTRATIE
Sinds enkele jaren wordt een opslag voor on-site registratie gehanteerd. Vanaf maandag 22 april 2019 komt voor een ieder die zich inschrijft € 25,00 boven op het tarief, ongeacht wel/niet lid, ongeacht het aantal congresdagen. Om wachten bij de balie te voorkomen adviseren wij u om tijdig via de website in te schrijven.

BETALING
Betaling vindt plaats via iDEAL.

ANNULERING
Na inschrijving heeft u de wettelijke 14 dagen bedenktijd. Bij schriftelijke annulering vóór 22 maart 2019 wordt het overgemaakte inschrijfgeld onder aftrek van € 35,00 aan administratiekosten gerestitueerd. Na 22 maart 2019 is de inschrijving echter bindend en de kosten van de aangegeven opties zijn dan volledig verschuldigd.

DINER EN FEESTAVOND 2019
Voor het diner en feest op donderdagavond kunt u zich aanmelden via het registratieformulier. De kosten bedragen € 55,00. Bent u vergeten dit aan te kruisen in het inschrijfformulier of wilt u bij nader inzien alsnog aan het diner deelnemen, dan kunt u een e-mail sturen aan het congresbureau: info@congresscompany.com. [indien nog beschikbaar]