Menubalk - In- uitloggen

Registreren

Het congres is in 2020 geannuleerd vanwege het Corona-virus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2020: woensdag 22 t/m vrijdag 24 april

INSCHRIJVING
Inschrijving voor het congres vindt uitsluitend elektronisch plaats, via onderstaande link 'Inschrijven congres 2020'. Deelname aan het congres is pas definitief na registratie en ontvangst van het verschuldigde inschrijfgeld. On line inschrijving is mogelijk TOT uiterlijk maandag 20 april 2020. Een bevestiging  wordt u na ontvangst van betaling toegezonden. VANAF maandag 20 april 2020 kunt u zich uitsluitend aan de registratiebalie inschrijven, hiervoor wordt een extra opslag van € 25,00 gehanteerd.

Inschrijven congres 2020 (link niet meer actief)         

KOSTEN 2020

(Prijzen congresdagen incl. koffie, thee, lunches, borrel, programmaboekje en digitaal abstractboek, excl. diner/feest, hotel en treinkaartje.)

OPSLAG ON-SITE REGISTRATIE
Sinds enkele jaren wordt een opslag voor on-site registratie gehanteerd. Vanaf maandag 20 april 2020 komt voor een ieder die zich inschrijft € 25,00 boven op het tarief, ongeacht wel/niet lid, ongeacht het aantal congresdagen. Om wachten bij de balie te voorkomen adviseren wij u om tijdig via de website in te schrijven.

BETALING
Betaling vindt plaats via iDEAL.

ANNULERING
Na inschrijving heeft u de wettelijke 14 dagen bedenktijd. Bij schriftelijke annulering vóór 23 maart 2020 wordt het overgemaakte inschrijfgeld onder aftrek van € 35,00 aan administratiekosten gerestitueerd. Na 23 maart 2020 is de inschrijving echter bindend en de kosten van de aangegeven opties zijn dan volledig verschuldigd.

DINER EN FEESTAVOND 2020
Voor het diner en feest op donderdagavond kunt u zich aanmelden via het registratieformulier. De kosten bedragen € 55,00. Bent u vergeten dit aan te kruisen in het inschrijfformulier of wilt u bij nader inzien alsnog aan het diner deelnemen, dan kunt u een e-mail sturen aan het congresbureau: info@congresscompany.com. [indien nog beschikbaar]