Menubalk - In- uitloggen

Van de voorzitter

 

Annulering Internistendagen 2020

Utrecht, 17 maart 2020

Beste leden,

Vorige week hebben we in de nieuwsbrief al onze twijfel geuit of de Internistendagen door zouden kunnen gaan en dat het NIV bestuur in overleg met de commissie Internistendagen daarover deze week een definitief besluit zou nemen. Het zal u niet verrassen dat het voor ons al heel snel duidelijk is geworden dat 22–24 april niet haalbaar is gelet op de huidige ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus. We hebben nog gekeken naar het verplaatsen van de Internistendagen naar een andere datum later in het jaar. Hier hebben we echter geen geschikte datum voor kunnen vinden. Hoe spijtig wij dit ook vinden, het rest ons dus niets anders dan de Internistendagen voor 2020 te annuleren.

De deelnemers die zich hebben ingeschreven zullen uiteraard hun volledige inschrijfgeld terugkrijgen. Mocht u een hotelreservering hebben vergeet u dan niet deze zelf te annuleren!

Momenteel vragen alle ontwikkelingen omtrent de COVID-pandemie ons aller aandacht. Zodra dit weer gezakt is zal de commissie zich gaan voorbereiden op de Internistendagen 2021. Deze zullen dan groots worden aangepakt gelet op het 90-jarig bestaan van de NIV. Uiteraard hopen wij jullie dan in groten getale daar weer te zien!
 
Vertrouwend op jullie begrip voor dit besluit en met vriendelijke groet,
namens het NIV bestuur en commissie Internistendagen,
 
Robin Peeters, voorzitter NIV 
Harry Koene, voorzitter commissie Internistendagen